Formulari de cerca

13 Abril 2018 14:00
Tavernes de la Valldigna s’adhereix a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere
• La xarxa ofereix accions coordinades i recursos econòmics per a dur avant iniciatives contra la violència de gènere. • La ciutat ja compleix els requisits exigits que acrediten la implicació contra esta xacra.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet efectiva la seua adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere impulsada per la Diputació de València. Este programa, presentat ahir en societat, pretén ajudar els ajuntaments a donar la millor resposta possible davant d'aquesta xacra social.

Per a formar part d’esta iniciativa, el consistori ha acreditat ja complir els requisits a què es comprometen els membres adherits en el termini d’un any: disposar d'una regidoria delegada de la dona i d'un pla d'igualtat, formar part del sistema de protecció de víctimes VIOGEN, comptar amb un protocol local de protecció, formar el personal tècnic, polític i policial en la matèria, i engegar campanyes de prevenció.

Noèlia Alberola, regidora d’Igualtat, ha destacat el compromís de l’Ajuntament en la lluita contra la violència de gènere i el treball realitzat durant els últims anys. En este sentit, cal destacar la creació del grup de treball Treballant per la Igualtat del Partit Judicial de Sueca, la incorporació d’una psicòloga especialitzada en el personal de l’Ajuntament, fent acompanyament a les víctimes, i la formació en lluita contra la violència de gènere d’altres instàncies municipals, com ara el SEAFI, i les contínues campanyes de sensibilització respecte a esta problemàtica.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal