Formulari de cerca

5 Juliol 2018 14:00
Tavernes de la Valldigna invertirà 351.500 euros provinents del Pla de Serveis i Obres Municipals de la Diputació de València
• Este pla biennal finançarà obres de millora d’espais urbans i l’adquisició d’equipament per al manteniment d’instal·lacions i infraestructures. • Entre les més destacades, la rehabilitació de la rotonda de l’encreuament del carrer Marjaletes amb el passeig Colón, i l’habilitació d’instal·lacions esportives per a la pràctica de l’atletisme.

La Diputació de València ha donat a conèixer la relació d’obres i serveis admesos en el Pla Biennal de Serveis i Obres Municipals (SOM). En total, Tavernes de la Valldigna rebrà 351.554,96 € amb els quals finançarà millores en la via pública i les instal·lacions municipals, a més de l’adquisició d’equipament divers.

En concret, amb estos fons el consistori preveu reurbanitzar la rotonda de l’encreuament del carrer Marjaletes amb el passeig Colón, amb la rehabilitació d’alguns elements i adequar-la com a lloc d’esbarjo. Es destinaran 120.000 euros a esta actuació.

A més, l’Ajuntament assignarà 152.000 euros a habilitar instal·lacions esportives per a la pràctica d’atletisme en el camp d’esports municipal del Vergeret. En concret, s’habilitarà una zona d’entrenament per a eixides de velocitat, zona per a la pràctica de salt d’alçada, perxa i longitud, i una zona per al llançament de pes, javelina i disc, a més del subministrament dels materials per a estes disciplines.

També s’adequarà l’accés a la zona d’aparcament de l’entrada de la platja quant a drenatge de l’aigua i a la pavimentació dels terrenys. També s’adequaran els terrenys dels solars del carrer Divina Autora i Papa Joan XXIII per a habilitar-los com a zones dotacionals en un futur.

Finalment, s’adquiriran 6 pals per a les banderes dels segells de qualitat Bandera Blava i Q de Qualitat en les platges de Tavernes, una plataforma per al transport de vehicles pesants, una màquina de pintura viària i dos vehicles utilitaris per a les brigades municipals.

L’alcalde Jordi Juan ha assenyalat que “des del govern municipal hem decidit diversificar estos fons en xicotetes inversions que milloraran la qualitat de vida dels vallers i valleres”. “Esperem que la Diputació de València accelere el tràmits per a poder efectuar estes inversions el més prompte possible, i que la ciutadania puga gaudir d’elles”.

Per la seua banda, el regidor d’Obres Públiques, Perfecto Benavent, ha destacat les ajudes de la Diputació de València per a fer obres i serveis essencials per als ciutadans. En este sentit, ha posat en relleu “l’esforç inversor de l’Ajuntament no solament per a millorar la via pública, sinó per a adquirir equipament destinat a faenes de manteniment de les instal·lacions i infraestructures municipals”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal