Formulari de cerca

7 Juny 2019 21:15
Tavernes ret homenatge a més de 170 esportistes en la XX Festa de l’Esport
• Un total de 161 esportistes a nivell de club han sigut reconeguts per la temporada que han realitzat. A més, s’han entregat 7 premis honorífics i 5 nominacions especials. • La Casa de la Cultura, de gom a gom, ha acollit un acte que demostra la gran qualitat esportiva que hi ha a Tavernes.

La Casa de la Cultura ha acollit esta vesprada la XX Festa de l’Esport, un acte organitzat per la Regidoria d’Esports amb l’objectiu de premiar i reconèixer la trajectòria dels esportistes vallers més destacats durant esta temporada. Un total de 161 esportistes, nominats pels distints clubs esportius de la ciutat, han sigut homenatjats i han rebut un guardó commemoratiu pels èxits aconseguits, l’esforç realitzat i per haver portat amb orgull el nom de Tavernes a tot arreu.

A més, ha hagut un reconeixement honorífic als esportistes que han aconseguit majors èxits a les competicions autonòmiques o estatals. Els guardonats han  sigut Rafa Diez, pilot de motos del municipi que es va proclamar subcampió territorial el passat any, Iván Meló i Júlia Cremades, medallistes en el Campionat d’Espanya de kick-boxing, Clara Gascon, jugadora de tenis que s’ha proclamat campiona autonòmica en dobles en categoria aleví, l’equip aleví femení del CB Tavernes, actuals campiones autonòmiques de la categoria, i per últim, reconeixement honorífic conjunt al Centre Ocupacional IntegraValldigna i el col·legi Patronato San José per la posada en marxa del projecte ‘Enllaçant la vida’.

Per a tancar la gran festa de l’esport valler s’ha fet entrega de cinc premis especials per la dilatada carrera o la seua implicació en l’esport valler. Els nominats han sigut Ramon Àlvarez, qui este 2019 ha estat campió autonòmic, estatal i líder de la Copa Espanya en la modalitat de marxa nòrdica, Jose Ángel Vercher ‘Monget’, per la seua tasca a la UE Tavernes des de fa molts anys, Francisco Felis ‘Gato’, per tota una vida lligat a l’halterofília de Tavernes, Francisco Clar ‘Paco dels bous’, en reconeixement a la seua dedicació i promoció del rugbi valler, i a l’empresa ALPESA S.L. per tot el suport i recolzament que dona any rere any als clubs i activitats esportives del nostre municipi. La XX Festa de l’Esport ha tornat a demostrar la gran qualitat dels esportistes i clubs de Tavernes, a més del gran moment de l’esport valler.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal