Formulari de cerca

4 Febrer 2019 14:30
Tavernes registra una baixada del 40% en les xifres d’atur durant esta legislatura
• Des de l’inici de la present legislatura, el municipi valler ha anat reduint les seues xifres de desocupació fins a arribar a 1.074 persones aturades el passat mes de desembre, experimentant una baixada del 40% respecte al mes d’octubre del 2015, quan el nombre de desocupats era superior als 1.900 ciutadans. • La desocupació baixa considerablement a Tavernes i ho fa en tots els trams d’edat, en treballadors qualificats i no qualificats, en homes i dones, en aturats de llarga i curta durada i en tots els sectors laborals.

Tavernes de la Valldigna és un dels municipis que més ha rebaixat les xifres d’atur de la seua població durant l’actual legislatura. Així, Tavernes ha tancat l’any 2018 amb una baixada considerable en el registre de l’atur, amb un total de 1.074 persones desocupades, quasi 400 menys que en el tercer trimestre del passat any. Des de l’inici de la present legislatura, el municipi valler ha anat reduint les seues xifres de desocupació fins a arribar a una baixada del 40% respecte al mes d’octubre del 2015, quan el nombre de desocupats era superior als 1.900 ciutadans.

El treball constant del govern municipal i la Regidoria de Foment Local ha permès donar més oportunitats de treball als ciutadans de Tavernes en els últims anys i aconseguir una xifra baixa de desocupació en el passat mes de desembre. Durant la present legislatura l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut  4.764.173,12 euros, dels quals, 4.390.09,12 euros provenen d’aportacions de subvencions d’institucions que han confiat en la gestió de l’equip de govern municipal.

D’esta manera, el consistori ha rebut subvencions per al foment de l’ocupació local per un import total de 2.597.377,80 euros des de l’any 2016 per part del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) mitjançant programes d’ocupació com l’EMPUJU/EMCUJU, EMCORP/EMCORD, T’Avalem, programa per a treballadors agraris o Incorpora’t, entre altres. Un total d’onze programes d’ocupació s’han desenvolupat a Tavernes durant el passat 2018, i setze en total des del 2016.

La desocupació baixa considerablement a Tavernes i ho fa en tots els trams d’edat, en treballadors qualificats i no qualificats, en homes i dones, en aturats de llarga i curta durada i en tots els sectors laborals. Amb la consecució d’estes ajudes i xifres, el consistori ofereix una nova oportunitat tant a aquelles persones que s’havien quedat fora del sistema laboral com al jovent que vol enganxar-se a ell.

El regidor de Foment Local, Josep Llàcer, ha valorat positivament “la reducció en un 40% de les dades de desocupació gràcies als programes de foment d’ocupació i de la millora de la situació econòmica pels esforços del govern municipal i autonòmic. És una gran notícia perquè ciutadans de Tavernes troben una nova ocupació que els permet créixer econòmicament. Hem d’estar contents però encara queda treball a fer per a reduir al màxim les xifres d’atur del municipi, seguint la línia del govern i de la millora de l’ocupabilitat i l’orientació laboral per tal de buscar un horitzó de vida digna per als veïns de Tavernes”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal