Formulari de cerca

18 Setembre 2020 13:45
Tavernes participa en la Fira de les comarques
· L'edició d'enguany es celebra del 18 al 20 de setembre de forma on-line · La nostra localitat és una de les grans protagonistes perquè les opcions turístiques que ofereix el nostre municipi són incomparables
Tavernes de la Valldigna participa en la Fira de les Comarques de València, que en esta edició i per les circumstàncies, es celebra del 18 al 20 de setembre de forma on-line. Us convidem a visitar i consultar les propostes turístiques que s'ofereixen a Tavernes a tan sols un clic. A més, també hi ha presents destinacions i empreses de la província de València.
 
La nostra localitat és una de les grans protagonistes perquè les opcions turístiques que ofereix el nostre municipi són incomparables. Entre elles, el traçat de les nostres muntanyes fa possible la pràctica d’esports com el senderisme, el ràpel o l’espeleologia. També es pot ascendir per la vía ferrata o passejar per les diferents sendes amb bicicleta o muntats a cavall.
 
Tavernes es troba en un emplaçament ideal, arropada per les dues muntanyes que la fan especial, la de les Creus i l’Ombria, i la platja que conformen un paisatge replet de dunes, ullals i un mar de tarongers que han estat refugi de l'home des del paleolític.
 
Altra peça fonamental del patrimoni valler és la Cova Bolomor, on s'han trobat evidències que aquesta vall va ser habitada per l'home fa més de 250.000 anys. Els íbers, romans, àrabs i cristians també han deixat les seves petjades en el nostre territori.
 
En definitvia, Tavernes és una ciutat meravellosa on es poden realitzar recorreguts gastronòmics, esportius, històrics i culturals.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal