Formulari de cerca

19 Febrer 2019 13:00
Tavernes organitza una jornada sobre La quarta pota
• L’Ajuntament de Tavernes vol donar a conèixer a la ciutadania esta campanya de la Generalitat que reivindica el paper dels serveis socials com un dels pilars de l’estat del benestar. • Demà, dia 20 de febrer, es desenvoluparà una jornada informativa sobre els serveis socials de Tavernes que comptarà amb la visita del secretari autonòmic d’Inclusió i Igualtat, Alberto Ibáñez.

La Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna pretén donar a conèixer al poble la iniciativa La quarta pota, una campanya de la Generalitat Valenciana que pretén reivindicar el paper de serveis socials com un dels pilars de l’estat del benestar, juntament amb la sanitat, l’educació i el sistema de pensions.

Amb este objectiu, el dimecres 20 de febrer, Tavernes ha preparat una jornada informativa per a difondre el paper, els projectes i els objectius del departament de Serveis Socials, unint-se a una jornada reivindicativa que es reproduirà en molts altres municipis de la Comunitat Valenciana.

Segons la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, “els serveis socials són un puntal fonamental per a teixir una societat inclusiva i igualitària. Esta àrea sempre ha tingut cert estigma, que en esta campanya volem desfer. Una persona pot ser usuària de serveis socials en moltes etapes de la seua vida i per causes múltiples, no sols per trobar-se en un moment econòmic complicat. Volem visibilitzar la tasca que es realitza en múltiples col·lectius i apropar el servei a la ciutadania”.

La jornada, de caire  informatiu, acostarà el treball realitzat pels serveis socials a tota la ciutadania. La jornada compta amb la visita del secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, que, entre d’altres aspectes, està interessat a supervisar el programa d’hípica inclusiva, pioner al territori valencià, que està desenvolupant l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes amb el Centre de Dia i el Centre de Convivència de la nostra localitat.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal