Formulari de cerca

29 Març 2019 13:45
Tavernes, encarregada de representar el turisme valencià a la Fira de Turisme d’Irun
• Tavernes de la Valldigna és, junt a Gandia, el municipi turístic triat per a formar part del Patronat Provincial de Turisme de València que exposarà la seua oferta turística a esta prestigiosa fira. • Segons Pilar Ausina, regidora de Turisme, “Sevatur és una oportunitat per a Tavernes per a posar en valor i donar a conèixer tots els atractius que tenim, ja que en esta fira estan presents tots els agents implicats a nivell turístic, tant a nivell estatal com a nivell internacional”. • Es recerca el turisme provinent del País Basc i Navarra, uns pobles viatgers i amb fort poder adquisitiu.

Els més importants organismes oficials de promoció turística nacionals i internacionals, allotjaments, agències de viatge i touroperadors, companyies de transport, càmping i caravàning, ecoturisme, turisme rural, esportiu i de naturalesa, turisme actiu, d'aventura, de cap de setmana, de platja, urbà, de congressos o enoturisme, entre altres, es donen cita este cap de setmana a un dels esdeveniments més importants de promoció turística a nivell estatal: Sevatur, la fira de vacances que es celebra a Irun.

Tavernes de la Valldigna és, junt a Gandia, el municipi turístic triat per a formar part del Patronat Provincial de Turisme de València que exposarà la seua oferta turística a esta prestigiosa fira. Sevatur es presenta com una gran fira de Turisme i una porta oberta a un mercat potencial molt interessant, com el País Basc i Navarra, un públic que viatja molt i té un alt poder adquisitiu.

Pilar Ausina, regidora de Turisme, destaca que “a esta fira, tenim una oportunitat de demostrar i posar en valor el gran potencial del nostre municipi. Cal recordar que Tavernes té un recurs molt important que és el sol i platja, però no ens podem oblidar del nostre patrimoni. Un patrimoni natural i cultural molt potent com, per exemple, la Cova del Bolomor que li dóna un valor afegit al turisme i que aconsegueix que el nostre municipi no sols tinga turistes en estiu, sinó durant tot l’any. Fet que ens interessa. Estem, a més, apostant per la desestacionalització del nostre turisme. D’alguna forma, creiem que, també, els festivals són un atractiu turístic molt important ja que donem acollida en diferents èpoques de l’any a molts visitants de diverses edats i condicions a que gaudisquen de la música i, a la vegada, també dels encants de Tavernes”.

Per finalitzar, Pilar Ausina, ha assenyalat que “Sevatur és una oportunitat única per a Tavernes de posar en valor i donar a conèixer tots els atractius que tenim, ja que en esta fira estan presents tots els agents implicats a nivell turístic, tant a nivell estatal com a nivell internacional. Però, a més, creiem que estem dirigint-nos a un mercat molt interessant i potent com és el del País Basc i Navarra. Un públic que viatja molt i té un alt poder adquisitiu interessant".

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal