Formulari de cerca

20 Febrer 2019 14:00
Tavernes dona visibilitat als serveis socials a través de La quarta pota
• El secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, ha visitat l’edifici del Braç Treballador per a conèixer de primera mà la gran tasca que es realitza als tallers d’inserció sociolaboral i altres programes socials. • L’Ajuntament de Tavernes ha participat així en la iniciativa de la Generalitat Valenciana per a posar en valor els serveis socials del municipi.

Durant el dia de hui, la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes ha participat en la iniciativa La quarta pota, una campanya informativa duta a terme per la Generalitat Valenciana, que té com  a objectiu posar en valor la tasca dels departaments de serveis socials dels municipis valencians. La jornada de portes obertes ha comptat amb la presència del secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, qui ha visitat l’edifici del Braç Treballador per a conèixer de primera mà les instal·lacions i els projectes d’inserció que es desenvolupen al municipi, tot acompanyat per l’alcalde, Jordi Juan, i la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola.

La visita del secretari autonòmic també li ha permès conèixer i intercanviar opinions amb els participants dels tallers d’inserció juvenil de fusteria, perruqueria i ceràmica que s’imparteixen al Braç Treballador pels professionals de l’àrea de Serveis Socials del consistori. Així, ha valorat positivament l’esforç de l’Ajuntament de Tavernes i de la Regidoria de Serveis Socials per la quantitat de programes i prestacions que s’ofereixen actualment en matèria de família i infància, dependència, persones majors o amb discapacitat. A més, de destacar la presència de serveis socials especialitzats com el Centre de dia de menors d’inserció sociolaboral i el de suport convivencial i educatiu.

Després de la visita al Braç Treballador, Alberto Ibáñez ha destacat la “gran tasca dels municipis valencians en les jornades de La quarta pota per a posar en valor els serveis socials. Tavernes ha sigut un exemple en la lluita contra la violència masclista i la prevenció, i hem de destacar el treball que es realitza en els dos centres de dia, un sociolaboral i l’altre de convivència, que aposten pels drets de la infància i la adolescència. Des de la Generalitat hem augmentat els recursos per a millorar la qualitat de vida dels valencians”.

La mateixa línia ha seguit l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, qui ha volgut reconèixer i agrair “el treball exemplar que es realitza al municipi per part de tot el departament de Serveis Socials, que ve impulsat pel canvi de polítiques des de la Generalitat Valenciana gràcies al govern del Botànic. Tavernes és líder en polítiques d’inserció sociolaboral i en polítiques d’igualtat a través de campanyes de sensibilització en les què ha participat tot el poble, donant a conèixer els serveis socials que s’ofereixen al Braç Treballador”.  

Per últim, la regidora de Serveis Socials i Igualtat, Noèlia Alberola, ha reconegut l’encert de la campanya La quarta pota, “ja que els serveis socials han sigut invisibles durant dècades i la visibilització que li donem ara des de la Conselleria i els ajuntaments és la línia a seguir per a continuar apostant per les persones i millorar el benestar social”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal