Formulari de cerca

1 Agost 2018 14:00
Tavernes celebra el divendres 3 d’agost la 30a edició de la Volta a Peu a la platja
• El Club d’Atletisme La Valldigna organitza un any més, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, la tradicional Volta a Peu, de 8.000 metres pels carrers de la platja. • Més de 650 atletes han confirmat ja la presència en la prova i les inscripcions continuen obertes fins al dia de la cursa.

Esta edició de la Volta a Peu a la platja de Tavernes de la Valldigna té un sabor especial, ja que celebra el 30é aniversari amb els atractius de sempre. El divendres 3 d’agost, a partir de les 20:30 hores, tindrà lloc la cursa popular que envairà d’atletes i de públic els carrers principals de la platja del municipi, amb especial interès a la zona de la Goleta, on estarà situada la línia d’eixida, la de meta i el podi.

La Volta a Peu a la platja, organitzada pel Club d’Atletisme La Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, tindrà un recorregut de 8.000 metres en un circuit totalment pla i urbà, ideal per a una cursa ràpida i molt espectacular.

Josep Llàcer, regidor d’Esports, ha destacat el “valor turístic i dinamitzador que té la Volta a Peu per a Tavernes, i més en una edició tan especial pel 30é aniversari d’una de les curses referents de l’estiu al territori valencià”. “Les bones xifres de participació i públic en els darrers anys certifiquen el suport de l’Ajuntament a l’esport i, en concret, a l’atletisme”.

Més de 650 atletes han confirmat ja la presència en la 30a edició de la cursa, i les inscripcions continuen obertes fins al mateix dia de la prova en la web www.mychip.es, i també de forma presencial abans de l’inici de la Volta a Peu a la platja. Atletes professionals de renom com Pili Vázquez, Tinet Sieres, Hassane Ahouchar i Khalifa Zarhnouin prendran l’eixida en esta edició tan especial i lluitaran per vèncer alhora que ofereixen un gran espectacle al públic.

Amb motiu de la 30ª Volta a Peu a la platja de Tavernes, el servei d’autobusos finalitzarà a les 19:30 hores. A més, l’Ajuntament prega als veïns que no circulen amb els vehicles per la platja durant el transcurs de la prova per a evitar embussos. 

  • Mapa del recorregut de la 30a Volta a Peu a la platja de Tavernes

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal