Formulari de cerca

31 Agost 2018 14:00
El Sona Baixet Fest(a) torna este cap de setmana a Tavernes de la Valldigna
• El festival tindrà lloc demà dissabte dia 1, a l’Avinguda de la Marina de la Platja de Tavernes. • Actuacions musicals, de màgia, tallers artístics i jocs creatius, conformen el menú d’activitats que proposa esta festa gratuïta per als més menuts.

Demà dissabte 1 de setembre, els més menuts de Tavernes i els seus visitants s’acomiaden de l’estiu amb una gran festa dedicada a ells. El Sona Baixet Fest(a) torna a la platja de Tavernes per oferir un munt d’activitats per a tota la família. Des de les 18:00 hores i fins les 21:30 es succeiran els espectacles al llarg de l’Avinguda de la Marina en els distints espais habilitats, i on s’inclourà també un gastroespai, un punt d’informació i marxandatge, així com la minidisco per amenitzar la festa a càrrec d’El Triangulista.

La regidora de Turisme, Pilar Ausina, ha assenyalat “la singularitat i l’atractiu d’esta proposta dirigida a un públic familiar, però en especial, als més menuts”. “Volem que els més joves puguen acomiadar els últims dies d’estiu amb una gran festa que ofereix una gran diversitat d’activitats que garanteixen la diversió”.

Una festa per a tota la família

El programa que presenta el festival Sona Baixet Fest(a), ideat per LaCasaCalba, ofereix una gran varietat d’activitats per a tota la família. Així, l’esdeveniment començarà a les 18h00 amb els jocs populars a càrrec de Disparatario. A les 18h30 començaran els tallers conduïts per l’artista Pepa Castillo, amb els quals els més menuts podran dissenyar i emportar-se a casa els seus propis peixets construïts amb materials reciclats. Amb el tret d’inici de les activitats, començarà també la cercavila amb tabal i dolçaina que discorrerà per l’Avinguda de la Marina, i que es repetirà en dues ocasions més, a les 19h05 i a les 20h20.

Pel que fa a les actuacions musicals, obrirà el cartell Elisa M. Matallín a les 18h15, amb el seu espectacle Títeres de Cuento, que aproparà els més menuts les històries de l’escriptora Gloria Fuertes. A les 19h30 començarà l’actuació musical de Xavi Lozano, Tubs del món, i a les 20h40 tindrà lloc una actuació de màgia amb el mag Wendo.

El mestre de cerimònies del festival serà El Triangulista, personatge interpretat per l’artista i productor Francesc Burgos, que donarà detalls del desenvolupament de la jornada per a que grans i menuts no es perden detall. I tot, amb el toc d’humor satíric que el caracteritza.

Totes les activitats del festival són d'accés lliure i gratuït. Els horaris i la informació dels espectacles es poden consultar al portal digital www.sonabaixet.com o a la web www.tavernes.es.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal