Formulari de cerca

29 Juliol 2020 13:30
REUNIÓ DE TURISME AMB EL DIPUTAT JORDI MAYOR

La Regidora de Turisme Lara Romero i l'Alcalde de Tavernes Sergi González inicien les reunions al Patronat de Turisme a València amb el Diputat Jordi Mayor per tal d'impulsar un Pla de Turisme efectiu que pose en valor el nostre entorn.

Es reprenen els tràmits iniciats per tal d'adherir-nos a la xarxa DTI-CV amb la intenció de crear un marc de relacions entre destinacions i crear sinergies entre les distintes ciutats i pobles adherits, així com amb empreses i entitats turístiques de la Comunitat Valenciana..

L'objectiu se centra en un entorn col·laboratiu d'aprenentatge. Una vegada aconseguit el tràmit per tal de ser terrritori turístic intel·ligent podrem treballar amb la transferència de coneixement entre els distints membres per facilitar l'evolució de la planificació i gestió de les destinacions turístiques basant-nos amb el model DTI-CV..

L'obtenció d'aquest nivell suposarà accedir a una sèrie de beneficis que estableix el Reglament de la pròpia Xarxa DTI-CV, entre els quals es troba la sol·licitud d'ajudes específiques a entitats locals en matèria de DTI.

Aquest punt implica que Tavernes, juntament amb altres consistoris de la Comunitat Valenciana, podrà accedir de manera preferent a subvencions d'àmbit autonòmic, nacional i europeu en aquest àmbit.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal