Formulari de cerca

15 Juny 2020 15:00
El PRÒXIM DIJOUS, DIA 18, L’AJUNTAMENT EFECTUARÀ UN REPARTIMENT D’EQUIPS DE NETEJA D'EXCREMENTS I ORÍ DE GOS.

La Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament, dins de la campanya de conscienciació de tinença responsable d'animals, repartirà el pròxim dijous a tots els propietaris de GOSSOS CENSATS, un equip de neteja d'excrements i d’orins. La campanya compta amb la col·laboració de l'Associació Animalista i la Policia Municipal de Tavernes.

L’equip de neteja d'excrements a repartir per la Regidoria de Benestar Animal està format per: un dispensador de bosses + una botella plegable reutilitzable per a omplir-la amb aigua i vinagre + un tríptic informatiu de "Normes de bona conducta per a mantenir el teu poble net". El triptic s'ha elaborat amb la col·laboració de SAV, l'empresa concessionària de la neteja viària i recollida de fem.

El repartiment es durà a terme seguint les següents pautes:

- El punt de recollida será EL PROXIM DIJOUS 18 JUNY a la porta de l'Ajuntament de 11,30h a 13,30h.

- Imprescindible dur el DNI del propietari del gos.

- Es donarà un kit per propietari.

- El gos ha d'estar CENSAT

- Una persona podrà portar el DNI d'una altra persona per tal de recollir el kit.

Mònica Palomares, responsable de l’àrea municipal, ha recordat que “els excrements i l'orina dels gossos en la via pública s'ha convertit en un greu problema ambiental, amb forta repercussió en salut pública i un problema de convivència. Amb aquesta campanya, des de l’Ajuntament intentem aconseguir dos objectius: que la gent cense la seua mascota i que a més a més, arreplegue els seus excrements”.

La regidora de Benestar Animal vol recordar que la identificació del gos és una ferramenta fonamental per evitar les pèrdues i combatre l'abandó. “El propietari està obIigat a censar l’animal a l’Ajuntament on resideix habitualment, cosa que és GRATUÏTA I OBLIGATÒRIA,  així com estan obligats a comunicar la desaparició, cessió, venda o mort dels animals, per tramitar-ne la baixa en el cens municipal” ha indicat la regidora.

Si encara no has censat al teu gos a l’Ajuntament, ara és el moment!!!!! Tan sols fa falta fotocòpia de la cartilla del gos amb les vacunes al dia. Si el gos  és de raça perillosa, la documentació és diferent, i cal preguntar els tràmits a seguir.

A més farem entrega d'una màscareta higiènica reutilitzable recordant que l'ús de màscara és obligatori en espais a l'aire lliure i en qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobe obert el públic, sempre que no siga possible mantindre una distància de seguretat interpersonal del menys dos metros.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal