Formulari de cerca

17 Gener 2019 14:00
La ONG Solidaritat amb el Tercer Món inaugurarà el projecte Temps en Xarxa
• L’Ajuntament inicia un nou projecte, Temps en xarxa, dirigit a coordinar i donar valor al teixit associatiu i de les ONG de la Valldigna. • El projecte s’inicia el divendres 25 de gener, amb un programa a Valldigna Ràdio i un acte al saló de plens del consistori, en què la ONG Solidaritat amb el Tercer Món serà la protagonista.

L’Ajuntament de Tavernes posa en marxa, a partir de la setmana vinent, un engrescador projecte solidari:  Temps en Xarxa. L’activitat, que promou la Regidoria de Serveis Socials, té per objectiu crear una xarxa teixida per totes les associacions i ONG solidàries de la Valldigna per a publicitar la faena que duen a terme mitjançant tallers, xarrades i un programa a Valldigna Ràdio.

Temps en Xarxa és una nova fórmula per a connectar tot l’associacionisme i acostar el voluntariat i l’activitat a la resta de la població, afavorir la connectivitat, treballar en xarxa i cercar més socis i voluntaris perquè col·laboren amb estes associacions i ONG.

L’espai radiofònic, també anomenat Temps en Xarxa, començarà a emetre’s el pròxim divendres dia 25, a les 11:30 h. La ONG Solidaritat amb el Tercer Món és l’encarregada d’estrenar el programa narrant tots el treballs que du a terme per a ajudar poblacions molt necessitades, explicar qui són, d’on vénen i quins són els seus projectes de futur. A més, el mateix divendres 25 de gener, a les 19:30h, en el saló de plens de l’ajuntament, celebrem un acte dedicat a la comunicació de la seua tasca en pro d’un món millor.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat la seua satisfacció “per poder tirar avant un projecte que donarà al teixit associatiu un nou impuls per a consolidar-se i fomentar el seu creixement. Temps en Xarxa promou la participació de la ciutadania i la interacció i cooperació entre les ONG i les associacions. Un espai on tothom té cabuda".

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal