Formulari de cerca

26 Desembre 2018 14:00
El nou parc caní del Polígon del Pla ja es troba en funcionament
• El recinte es troba situat al costat del Passeig Lepant i està totalment tancat. Compta amb una doble porta per a incrementar la seguretat, jocs, banquets, una font i arbres per a fer ombra. • Este any, l’Ajuntament ha invertit 35.000 euros en l’habilitació de noves zones per a mascotes: dos a la platja i la recent estrenada al Polígon del Pla. • A més, l’Ajuntament ha llançat este Nadal la campanya ‘Un present per a tota la vida’, per a conscienciar i advertir de l’alt risc d’abandonament que tenen els animals de companyia regalats durant estes dates.

Els treballs d’adequació del nou parc caní habilitat per l’Ajuntament de Tavernes en el Polígon del Pla han finalitzat esta setmana i els propietaris de mascotes podran fer ús d’ell des de hui mateix. El recinte, situat al costat del Passeig de Lepant, es troba totalment tancat per una tanca de metall i compta amb una porta doble per tal d’augmentar la seguretat. Com en la resta de parcs canins del municipi, al recinte s’han instal·lat diversos elements i jocs per a l’entreteniment dels animals de companyia, banquets per a asseure’s, arbres per a fer ombra i una font amb brolladors, tant per a les mascotes com per a les persones.

En total, a Tavernes hi ha instal·lats quatre parcs canins, dos al casc urbà (el nou del Polígon del Pla i el de la zona Sequers) i dos a la platja habilitats este mateix estiu (l’un al costat del parc del Molló i l’altre al sector 6 de la platja), amb els quals es dona resposta a les reivindicacions dels veïns de la ciutat. Estes instal·lacions, a més,  generen benestar en els animals de companyia i faciliten la relació entre veïns.

Este curs, l’Ajuntament ha invertit 35.000 euros en l’habilitació de noves zones per a mascotes, les dos de la platja i la recent estrenada del Polígon del Pla, amb l’objectiu de facilitar la convivència entre els veïns amb mascotes i els que no en tenen, així com dotar grans espais tancats on les mascotes poden jugar amb total tranquil·litat.

Dintre de la implicació d’este Ajuntament en el benestar i cura dels animals de companyia, el consistori ha llançat una campanya de conscienciació durant este Nadal anomenada ‘Un present per a tota la vida’, per a advertir del risc d’abandonament que sofreixen moltes de les mascotes que són regalades en estes dates i que als pocs mesos acaben sent abandonades per les famílies. Cal ser conscients de la responsabilitat que comporta tindre una mascota, ja que no són un joguet. A més, en cas de regalar un animal de companyia sempre és preferible l’adopció, per això, des de l’Ajuntament hem recalcat amb esta campanya la importància d’actuar amb responsabilitat quan es tracta de regalar una mascota, ja que es regala una vida.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal