Formulari de cerca

29 Maig 2019 14:00
L’Iboga Summer Festival més complet aterra a la platja de Tavernes del 24 al 28 de juliol
• La setena edició del festival presenta un cartell més variat, amb més de 80 grups i bandes de música d’arreu del món, entre les quals destaquen Orishas, Femi Kuti, Natty Bo & Soweto, Otava Yo i La Pegatina. • La incorporació d’un tercer escenari, el Dub Córner, i l’#IbogaChallenge, que aglutinarà diverses activitats respectuoses amb el medi ambient, seran les grans novetats.

Com ja és habitual, l’estiu arrancarà amb força a la nostra platja amb la celebració d’un dels festivals internacionals amb més renom. La setena edició de l’Iboga Summer Festival, que reuneix grups de música ska, reggae i balkan, entre altres, tindrà lloc a la platja de Tavernes del dia 24 fins al 28 de juliol amb grans novetats i el cartell més complet i divers fins ara.

El cartell d’este any inclou les actuacions de més de 80 bandes i grups d’arreu del món, entre les quals destaquen Orishas, Femi Kuti & The Positive Force, Natty Bo (from Ska Cubano) & Soweto, La Pegatina, Fanfare Ciocarlia, Otava Yo o Asian Dub Foundation. Els podrem seguir en la platja de Tavernes, en un recinte extens amb gespa natural, ombra, una gran zona d’acampada i diferents serveis com un espai per a caravanes, dutxes, fonts d’aigua potable, zona de jocs infantil i elements decoratius.

Com a gran novetat de la present edició, cal destacar la incorporació d’un tercer escenari, el Dub Córner, que s’uneix al Main Stage i a la Gran Carpa de Circ. En este espai els assistents al festival podran escoltar els grups més destacats del panorama nacional i internacional de la cultura dub, un ritme provinent del reggae i el sound system.

La zona cultural de l’Iboga Summer Festival també ofereix una variada programació paral·lela als concerts, amb tallers d’astronomia, meditació, ball, sexualitat o sostenibilitat. Així, en esta edició, es faran diverses activitats respectuoses i compromeses amb el medi ambient a través del #IbogaChallenge.

L’Ajuntament i l’organització del festival treballen conjuntament per a garantir la seguretat i la convivència d’assistents i veïns durant els cinc dies de celebració del festival. A més, es preveu superar l’èxit de participació de la passada edició, a la qual van assistir 45.000 persones i va deixar un impacte econòmic a Tavernes de vora 1,5 milions d’euros.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal