Formulari de cerca

12 Abril 2018 14:00
L’alcade Jordi Juan reuneix la Junta Local de Seguretat
• La junta s’ha celebrat amb l’objectiu de fer un seguiment de la lluita contra la violència masclista i tractar el desplegament dels dispositius de seguretat per als esdeveniments musicals de les properes dates. • A la reunió ha assistit el subdelegat del govern, José Vicente Herrera, i els representants de la Guardia Civil, Policia Autonòmica, i Local.

Jordi Juan, l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, ha copresidit hui amb el subdelegat del govern a la Comunitat Valenciana, José Vicente Herrera, una reunió de la Junta Local de Seguretat a les dependències de l’Ajuntament. Durant la reunió s’ha fet un seguiment de l’estratègia local contra la violència masclista i s’han avançat els plans per al desplegament dels dispositius de seguretat durant els esdeveniments musicals més multitudinaris de l’estiu: l’Iboga Summer Festival i el Mediterránea Festival.

A la reunió també ha assistit el capità de la Guardia Civil de Gandia, el tinent de la Guardia Civil de Tavernes, representants de la policia autonòmica, i l’intendent en cap de la policia local Miguel Chofre.

Durant la reunió s’ha fet palès el treball dut a terme en coordinació entre les diferents forces per a donar assistència a les víctimes de violència de gènere. Així, s’ha donat compte de la bona valoració de l’ús del programa Viogen a través del qual es fa un seguiment i control de la valoració del risc de les víctimes, baix mandat judicial, i amb la supervisió de la Delegació del Govern. A més, s’ha tractat la convocatòria de la mesa de coordinació de violència de gènere.

A més, s’han avançat els plans de coordinació per al desplegament dels dispositius de seguretat durant la celebració de l’Iboga Summer Festival i el nou festival que es celebrarà a finals d’agost, el Mediterránea Festival, dues fites que esperen reunir milers de visitats a la platja de Tavernes.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal