Formulari de cerca

4 Juny 2019 14:30
L’Ajuntament torna a ser beneficiari dels programes d’ocupació EMPUJU I EMCUJU per a joves
• El consistori valler contractarà diferents joves sense qualificació (EMPUJU) i altres joves amb qualificació (EMCUJU), amb un contracte a jornada completa durant un període d’un any gràcies a la subvenció del servei Labora. • Els interessats poden acudir a les oficines de Foment Local, al Braç Treballador, per a rebre més informació sobre la convocatòria i comprovar si compleixen els requisits.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna torna a ser, un any més, beneficiari de les subvencions del servei LABORA per a la contractació de joves menors de 30 anys mitjançant el programa AVALEM JOVES PLUS. En concret, el consistori valler contractarà diferents joves sense qualificació (EMPUJU) i altres joves amb qualificació (EMCUJU), amb un contracte a jornada completa durant un període d’un any. El nombre de contractacions i la quantitat final de la subvenció encara estan per definir, però seran xifres semblants a les del passat any.

A través del centre Labora de Sueca es farà una preselecció de candidats per a estos llocs de treball, preferentment entre les persones que no són beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupació. Per a la selecció dels candidats es tindran en compte els ingressos de la unitat familiar, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, la violència de gènere, la persistència en la situació de desocupació, l’adequació al lloc de treball i l’experiència laboral.

Per tant, en els pròxims dies quedarà obert el termini d’inscripció per a estos programes (informarem a les nostres xarxes socials i a la pàgina web) i és convenient preparar amb anterioritat la documentació i estar assabentat dels requisits per a gaudir d’este pla d’ocupació. Així, els interessats poden dirigir-se a les oficines de Foment Local, situades a l’edifici Braç Treballador, carrer calvari nº 87, per a formalitzar la sol·licitud i comprovar si estan inscrits en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a poder formar part del programa AVALEM JOVES PLUS és indispensable tindre entre 16 i 29 anys, no estar treballant ni cursant cap acció formativa el dia natural anterior a la data d’inscripció i estar inscrit al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal