Formulari de cerca

3 Juny 2019 13:00
L’Ajuntament de Tavernes signarà 25 nous contractes laborals gràcies a Et Formem
Et Formem és un nou programa d’ocupació, subvencionat per la Conselleria d’Economia, que recau a Tavernes. El regidor de Foment de Treball, Josep Llàcer, destaca la constància de l’Ajuntament de Tavernes en la millora de l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de la ciutat.

L’Ajuntament de Tavernes signarà 25 nous contractes laborals gràcies a Et Formem. Et Formem és un nou programa d’ocupació, subvencionat per la Conselleria d’Economia, que recau a Tavernes.

La Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha concedit a l’Ajuntament de Tavernes un nou programa d’ocupació. Et Formem és el nom d’este nou programa dirgit a persones desocupades majors de 18 anys i a col·lectius de persones amb dificultat d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables com persones en situació o risc de pobresa, exclusió social o privació material severa, dones – en especial les víctimes de violència de gènere, persones que encapçalen famílies monoparentals, persones amb diversitat funcional, persones que patixen discriminació a l’accés a l’ocupació per alguna situació personal, persones majors de 45 anys amb baixa qualificació i persones en atur de llarga durada.

Es contractarà a 20 persones més 5 dedicades a la formació. Les entrevistes s’inicien el dilluns 27 de maig i aquelles persones triades gaudiran d’un contracte per a la formació per import del Salari Mínim Interprofessional actual. La formació impartida és certificada.

Arran d’este nou taller de formació, el regidor de Foment de Treball, Josep Llàcer, ha volgut destacar la constància de l’Ajuntament de Tavernes en la millora de l’ocupabilitat dels veïns i veïnes de la ciutat. En paraules de l’edil “Ara, a més del taller T’Avalem hem aconseguit este taller que beneficiarà a vint joves menors de trenta anys de Tavernes , els quals durant un any podran estar aprenent i treballant en les especialitats de jardineria i forestals. A més, a més tindrem cinc persones, amb la qual cosa vint-i-cinc persones de Tavernes es beneficiaran d’este programa.”

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal