Formulari de cerca

4 Juny 2019 12:30
L’Ajuntament de Tavernes contractarà 117 desocupats gràcies al Programa de Foment d’Ocupació Agrària
• El programa disposa d’una dotació econòmica de 156.089 euros, provinents d’una subvenció del SEPE, per a contractar 111 peons i 6 oficials. • Durant tres mesos d'estiu, els contractats faran faenes de neteja i adequació de zones humides i camins rurals del terme amb una contractació mensual per a cadascú.

L’Ajuntament de Tavernes contractarà en total 117 treballadors agrícoles, en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), que ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció per a desenvolupar este programa per valor de 156.089 euros. En concret, les contractacions seran de 111 peons agrícoles i 6 oficials, per a un període d'un mes cadascuna, és a dir, es faran 39 contractacions cada mes durant tot l'estiu en què es faran labors de neteja i condicionament de les zones humides i camins rurals del terme.

Este programa, emmarcat en les iniciatives de foment de l’ocupació de la localitat, té un doble objectiu: d’una banda, oferir un complement salarial als treballadors agrícoles per a lluitar contra l’estacionalització del sector; i, d’una altra, millorar l’entorn rural i forestal del terme municipal arreglant camins i marges, a més de netejar les zones humides per a evitar problemes d’inundabilitat. D’esta manera, s’actuarà per a mantenir i adequar zones com ara el Clot de la Font, torre de guaita, Racó de Joana, riu Vaca, riu Badell i barrancs de Malet i Massalari.

El consistori oferirà un curs de prevenció de riscs laborals i un reconeixement mèdic a estos treballadors, que començaran la setmana vinent en coordinació amb la brigada municipal i la brigada agrària.

Les persones interessades poden adreçar-se a l’Agència de Desenvolupament de Foment Local, situada en l’edifici del Braç Treballador de Tavernes, en el carrer Calvari, n. 87, per a inscriure’s o rebre més informació al respecte.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal