Formulari de cerca

4 Juliol 2018 14:00
L’Ajuntament de Tavernes aprova anomenar el pavelló cobert Pavelló Carlos Pellicer
• La proposta provinent del Club de Bàsquet de la localitat ha estat avalada per l’assemblea de presidents de clubs i associacions esportives. • Carlos Pellicer fou una figura molt destacada de l’esport valler en general, i del bàsquet en concret, volguda i reconeguda per tot el món de l’esport i la societat vallera. • El Ple de l’Ajuntament ha ratificat la proposta per unanimitat en el Ple del passat 2 de juliol.

El Ple de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, celebrat el passat 2 de juliol, ha aprovat per unanimitat denominar Pavelló Carlos Pellicer el pavelló cobert del poliesportiu municipal.

Esta proposta, impulsada per Club de Bàsquet de Tavernes i ratificada per l’assemblea de presidents dels clubs i entitats esportives de Tavernes, ha volgut reconèixer la figura de Carlos Pellicer Vercher, “una figura històrica d’importància inqüestionable tant dins dels estaments del club i l’equip directiu, com en la part de direcció esportiva, equip administratiu i social en diverses etapes de la història del CBT”.

Carlos Pellicer Vercher, metge de professió, inicià la seua trajectòria com a jugador de bàsquet en la temporada 63-64 en el club de la Salle de Paterna. Va jugar en equips de tercera i segona divisió nacional durant més d’una dècada, etapa en la qual va ser nomenat millor jugador valencià en la temporada 71-72.

Carlos Pellicer va ser jugador del CB Tavernes en la temporada 1983-84 i entrenador en la temporada següent. Des d’aleshores, Pellicer estigué relacionat amb el club valler fent de jugador, entrenador, coordinador i president en diferents etapes. Una relació que es perllongà durant més de 25 anys, i que durà fins que, afectat per ELA, Carlos Pellicer faltà al maig del 2014.

Josep Llàcer, regidor d’Esports, assenyalà que “este és el millor reconeixement que podem fer a Carlos Pellicer, que el pavelló on es practica l’esport que tant estimava i pel qual tant va treballar porte el seu nom”.

D’esta manera, l’Ajuntament col·locarà una placa en la façana del pavelló amb la nova denominació i la farà usar en els documents oficials.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal