Formulari de cerca

23 Setembre 2020 14:45
L’Ajuntament signa un conveni extraordinari amb Càritas
• El consistori dona suport a l’associació amb una aportació econòmica de 5.000 euros addicionals als 11.000 euros del conveni ordinari • Càritas fa una gran tasca humanitària i social diàriament, i durant el confinament va repartir a Tavernes vora 7.000 quilos de menjar

L’Ajuntament de Tavernes ha signat un conveni extraordinari amb Càritas Interparroquial Tavernes per a dotar l’associació amb una aportació econòmica de 5.000 euros addicionals als 11.000 euros que ja es van assignar en el conveni ordinari, per tal de donar-los suport en la gran tasca humanitària i social que realitzen al municipi. Una tasca que s’ha multiplicat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Durant els mesos de confinament, Càritas va atendre al voltant de 170 famílies, a les quals va repartir vora 7.000 quilos de menjar per tal de dotar de productes bàsics a les famílies valleres més vulnerables. També van col·laborar amb altres entitats locals com la Regidoria de Serveis Socials, Creu Roja, la Policia Local o la Guàrdia Civil per tal de coordinar un servei assistencial que permetera arribar a tota la població.

Tant l’alcalde de Tavernes, Sergi González, com la regidora de Serveis Socials, Noe Alberola, han volgut agrair la dedicació desinteressada de tots els membres de Càritas Tavernes i han destacat l’esforç que venen realitzant des del confinament per a pal·liar les desigualtats, agreujades per la situació sanitària actual.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal