Formulari de cerca

16 Setembre 2020 14:00
L’Ajuntament inicia la fase de licitació per a la instal·lació d’un ascensor en el cementeri municipal
• L’ascensor es situarà en la zona nord del cementeri municipal i facilitarà l’accés als vianants • El consistori destina una inversió de vora 90.000 euros per a la seua instal·lació

L’Ajuntament de Tavernes, dins de les actuacions d’ampliació i adequació del cementeri municipal, ha iniciat de nou la fase de licitació de l’ascensor que s’ubicarà en la zona nord i que facilitarà l’accés als vianants. Cal recordar que, després de resoldre la primera licitació, l’empresa adjudicatària va renunciar a l’execució del projecte.

“Es tracta d’una situació poc habitual una vegada la licitació s’ha resolt, però gràcies a les gestions realitzades per l’Ajuntament hem pogut mantenir la subvenció de la Diputació de València per a realitzar esta millora i tornar a iniciar la fase de licitació, ja que nosaltres sí hem complit amb tots els terminis legals”, ha afirmat l’alcalde Sergi González.

Així, el consistori estima una inversió total de 89.123,42 euros, amb una aportació de 49.406,93 euros provinent de fons propis i d’una subvenció directa de la Diputació de València que ascendeix a 39.716,49 euros. La instal·lació de l’ascensor permetrà comunicar el nivell del sòl del cementeri, amb la zona nord de l’ampliació, eliminant les barreres arquitectòniques pròpies de l’orografia dels terrenys, i assegurant l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda.

Estes obres tenen un termini d’execució de tres mesos i asseguren l’accessibilitat de l’ampliació del cementeri municipal després de l’execució de les primeres fases de les obres.

En els últims anys, s’han acondicionat els terrenys per a la instal·lació de nínxols en la banda nord i s’ha obert un nou vial d’accés per a vehicles a la nova zona, a més s’han rehabilitat les zones més deteriorades, adequat nous espais per a urnes funeràries, s’ha construït un ossari en el jardí de la memòria on dipositar les restes de les casetes extintes i s’han substituït les plaques de fibrociment de les cobertes de l’edifici central del cementeri.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal