Formulari de cerca

26 Juny 2017 11:00
L'Ajuntament habilita i cedeix un espai a l’Associació Animalista de Tavernes per a acollir animals abandonats
La brigada municipal ha canviat les tanques metàl•liques de la instal•lació i ha condicionat tot l’espai amb l’objectiu que disposen d’un lloc on mantenir els animals abandonats en condicions mentre es busca família d’acollida o es tramita una adopció.

L’Ajuntament de Tavernes ha habilitat l’espai on es trobava l’antiga canera en la depuradora i l’ha cedit a l’Associació Animalista de Tavernes, una entitat que s’encarrega d’arreplegar els gossos que hi ha abandonats en el municipi.

Entre els treballs que s’han realitzat per a condicionar l’espai, s’han canviat les tanques metàl·liques de la instal·lació i s’hi ha habilitat un accés nou perquè les voluntàries de l’associació puguen entrar i eixir quan vullguen.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha explicat que “el que volem és cedir este  espai a l'Associació per a facilitar-los la tasca d'acollida i posterior gestió de l'adopció d'animals abandonats”. A més, ha afegit que “el que realment ens agradaria és que tingueren menys faena de la que tenen”, ja que això significaria que no es produeixen abandonaments.

L’Ajuntament demana a la ciutadania conscienciació i sensibilització contra esta xacra social que deixa al carrer els animals de companyia.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal