Formulari de cerca

12 Març 2019 14:00
L’Ajuntament entrega la memòria valorada de les actuacions del Pla Edificant en el CEIP Sant Miquel
• La Conselleria d’Educació ja posseeix el document detallat amb les actuacions de millora i necessitats del CEIP Sant Miquel per a que siguen aprovades, subvencionen els treballs i comencen a executar-se les obres. • Este important projecte té un pressupost de més d’1 milió d’euros i es contemplen millores a les aules, l’habilitació d’un ascensor, l’ampliació per a un gimnàs, el menjador i de la planta baixa de l’escola, la millora de la tanca exterior i l’enderrocament i reconstrucció del mur de contenció de la zona de jocs.

L’Ajuntament continua destinant esforços per a dur endavant les millores als centres educatius de Tavernes a través del Pla Edificant de la Generalitat, i recentment ha entregat a l’entitat la memòria valorada de les actuacions que es realitzaran al CEIP Sant Miquel i que ha de finançar la Conselleria d’Educació. Este important projecte té un pressupost de més d’1 milió d’euros i en ell es contemplen millores a les aules, l’habilitació d’un ascensor per a facilitar l’accessibilitat al centre educatiu, l’ampliació per a un gimnàs, el menjador i de la planta baixa de l’escola, la millora de la tanca exterior i l’enderrocament i reconstrucció del mur de contenció de la zona de jocs, tot seguint les directrius marcades per la Conselleria.

Cal recordar que per a dur a terme el Pla Edificant la Conselleria d’Educació ha demanat la col·laboració dels ajuntaments per a acurtar els terminis d’execució i donar millor solucions a les necessitats dels centres educatius valencians. Per això, són els consistoris els que han de preparar les memòries valorades i els projectes de cada escola o institut per a agilitzar els terminis. Una vegada entregat, el cas del CEIP Sant Miquel de Tavernes, la Conselleria d’Educació donarà el vist-i-plau definitiu al projecte i subvencionarà les actuacions de millora que es realitzaran pròximament.

L’elaboració del primer projecte de millora d’un centre educatiu de Tavernes dins del Pla Edificant ha sigut costosa i llarga per les necessitats del col·legi i la importància de les actuacions, però el treball realitzat envers el CEIP Sant Miquel facilitarà l’elaboració dels projectes definitius per a la resta de centres, entre els què destaca una gran inversió a l’IES Jaume II el Just. Així, per tal d’agilitzar els terminis l’Ajuntament va decidir entregar la creació de la memòria valorada de les actuacions en el CEIP Sant Miquel a un estudi d’arquitectura extern al consistori. La prioritat de l’equip de govern sempre ha sigut donar solucions a les mancances dels centres educatius vallers i s’ha treballat colze a colze amb la Conselleria per a dur les millores endavant, encara que els tràmits burocràtics sempre són llargs i costosos, es treballa en la millora de la resta dels centres educatius de Tavernes.

D’altra banda, al mateix centre Sant Miquel, l’alumnat del taller T’Avalem de jardineria està col·laborant en la rehabilitació i posada en funcionament de l’hort escolar, realitzant així tasques d’eliminació d’herbes, desfer la terra compactada, afegir terra fèrtil i fer cavallons. Esta iniciativa serà molt beneficiosa per als joves alumnes del centre educatiu, ja que els permetrà estar en contacte amb la terra i aprendre el cicle de la naturalesa i les plantes de forma lúdica.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal