Formulari de cerca

14 Octubre 2020 15:15
L’Ajuntament ampliarà les mesures de seguretat del cementeri per Tots Sants
· Per fer front a la COVID-19, s’establirà un control d’accessos per a evitar que es supere l’aforament màxim marcat per les autoritats sanitàries · Els ornaments florals es portaran ja fets des de casa per a evitar aglomeracions

Davant la situació sanitària provocada per la COVID-19, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha preparat una sèrie de mesures per tal de garantir la seguretat dels usuaris del cementeri municipal durant la festivitat de Tots Sants. En primer lloc, s’establirà un control d’accessos per a evitar que es supere l’aformanet màxim marcat per les autoritats sanitàries i s’incrementarà la vigilància per a evitar aglomeracions dins del recinte.

Com a novetat d’enguany, i amb la finalitat d’oferir un espai amb el menor risc de contagis possible, els usuaris hauran de portar els ornaments florals ja preparats de casa. Esta mesura es pren per tal d’agilitzar l’estància en el cementeri i evitar aglomeracions en les hores de major assistència, així com per a facilitar la neteja i desinfecció periòdica del recinte.

Respecte a l’horari d’obertura del cementeri, cal remarcar que s’ampliarà igual com en anys anteriors per a facilitar a tota la població la visita als seus difunts.

Serà obligatori, com en tots els espais públics, l’ús de la mascareta, respectar la distància de seguretat d’1’5 metres i fer ús dels gels hidroalcohòlics que hi haurà ubicats en diferents zones del cementeri.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal