Formulari de cerca

9 Agost 2018 12:00
Este divendres es celebra el Porrat de Sant Llorenç amb l’actuació de Musicants
• El paratge de Sant Llorenç acull com cada any un porrat que barreja tradició, gastronomia i música en un entorn espectacular. • El grup valencià Musicants serà l’encarregat d’amenitzar l’esdeveniment amb la seua música. L’actuació està emmarcada dins del Festival Sete Sóis Sete Luas que tindrà lloc a la platja de Tavernes fins el dimarts.

Demà divendres 10 d'agost es celebra, com cada any, el Porrat de Sant Llorenç amb una programació variada que gira al voltant de la tradició, la gastronomia i la música de la mà del Festival Sete Sóis Sete Luas, en un paratge tan atractiu com el que envolta l'Ermita de Sant Llorenç i el Racó de Joana. Els assistents podran gaudir de diverses paradetes de menjar i del concert de Musicants en el dia de la celebració de Sant Llorenç.

Els actes començaran a les 11:30h del matí amb la missa a l'Ermita de Sant Llorenç, la posterior romeria pels voltants de la zona i la benedicció del terme municipal com mana la tradició. Per dinamitzar la celebració del porrat, el grup valencià Musicants serà l'encarregat de donar ritme a l'esdeveniment a partir de les 20h. Esta actuació marcarà el tret d'eixida al Festival Sete Sóis Sete Luas que tindrà lloc al Parc Llac de la Goleta des del dissabte fins el pròxim dimarts. En cas de plutja durant la vesprada de demà, s’ha planificat que el concert de Musicants modifique la seua localització a la Casa de la Cultura, sent a la mateixa hora.

L'Ajuntament posarà a disposició dels assistents un autobús gratuït des de les 17:30h fins a les 22:30h per a facilitar l'arribada al Porrat de Sant Llorenç als veïns del poble i de la platja.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal