Formulari de cerca

14 Setembre 2020 8:30
Els cursets de formació en l'ús de desfibril·ladors continuen. Ara ha tocat el torn als centres educatius i Mercat Municipal.

La regidora Mònica Palomares, responsable de l’àrea de Sanitat, ha recordat que “les parades cardio-respiratòries són una de les principals causes de mort. Cada minut que passa esdevé vital per a la persona afectada. Cal actuar com més ràpidament millor, per això és important tindre un desfibril·lador a prop, i si estàs format, millor encara. Una ràpida actuació pot salvar la vida d’una persona”.

Recordem: aquests 14 desfibril·ladors són COMPLETAMENT AUTÒNOMS, van instal·lats dins d’una caixa, i per al seu funcionament i per poder-se traslladar a distància fora de la caixa, disposen d’una bateria especial d’una durada de 5 anys, amb la qual cosa no necessiten estar connectat al corrent elèctric per ser operatiu. Alguns dels desfibril·ladors, tan sols alguns, tenen al costat un interruptor connectat a un endoll que serveix per a cridar directament al 112 en cas que ningú tinga a mà un mòbil, cosa molt improbable hui en dia.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal