Formulari de cerca

10 Desembre 2018 14:30
Comencen els treballs de reposició de les butaques i el paviment de la Casa de la Cultura
• L’Ajuntament, amb una inversió de 60.000 euros, substitueix les 520 butaques de l’auditori per unes més còmodes i confortables, atenent així les demandes dels espectadors. • També es millora el paviment de plàstic de l’auditori, ja que s’hi està instal•lant un paviment antilliscant i més modern per a incrementar la seguretat dels usuaris.

L’Ajuntament de Tavernes ha iniciat els treballs de substitució de les butaques i del paviment de l’auditori de la Casa de la Cultura per a dotar de més comoditat i seguretat un dels espais més utilitzats del municipi, i que no havia tingut millores des que es va inaugurar. El consistori atén així les demandes de molts espectadors sobre la necessitat de reemplaçar les butaques i el paviment lliscós.

En concret, s’estan substituint les 520 butaques de l’auditori per unes més còmodes i confortables per a garantir la comoditat total dels nombrosos usuaris que any rere any visiten la Casa de la Cultura en els esdeveniments culturals i institucionals, les presentacions falleres o els actes del teixit associatiu de la població. Per a esta actuació, l’Ajuntament ha realitzat una inversió de 60.000 euros de fons propis. No obstant això, tal com indicava el plec d’adjudicació de l’empresa Marprieh SL, el valor de les butaques antigues serà descomptat de l’import total de les noves.

Abans de substituir les butaques, s’ha millorat l’antic paviment de plàstic de l’auditori per a incrementar la seguretat dels assistents, ja que el nou és totalment antilliscant i d’un color més clar. D’esta forma, es millora la seguretat a l’hora de caminar i d’asseure’s a les butaques, i s’eviten esvarades en este espai.

D’ací a unes setmanes, l’auditori de la Casa de la Cultura lluirà un aspecte remodelat i modern amb estes millores per a garantir la comoditat i la seguretat dels assistents. Les presentacions falleres previstes per al gener seran els primers esdeveniments en què es podrà gaudir d’estes millores.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal