Formulari de cerca

25 Gener 2019 14:15
Comencen els tallers d’expressió corporal i autoestima per a la gent gran
• L’Ajuntament engega este complet i engrescador programa que persegueix la dinamització dels participants i evitar l’aïllament personal i social de la gent gran i persones amb discapacitat, a través d’activitats dedicades a l’expressió corporal, l’aprenentatge i la recreació personal. • Estos tallers culminaran amb dos representacions teatrals a càrrec dels participants i amb la col•laboració de la companyia teatral Trencadís.

L’Ajuntament de Tavernes ha engegat un any més els tallers de dinamització i d’expressió corporal per a la gent gran i persones amb algun tipus de discapacitat del municipi, que culminaran amb una representació teatral per part dels participants el mes de juny. Este complet i engrescador programa persegueix la dinamització dels participants, alhora que tracta d’evitar l’aïllament personal i social que sofreixen algunes de les persones d’estos col·lectius, mitjançant tallers amb activitats lúdiques dedicades a l’expressió corporal, l’aprenentatge i la recreació personal a través del cos i la paraula.

Ahir de vesprada es va celebrar la presentació dels tallers d’enguany amb la presència de la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, instructors i participants, en la què es va poder comprovar el gran èxit de participació de la present edició. Com en els anys anteriors, l’objectiu és crear vincles diferents a través del joc, la paraula, les sensacions, el cos, el contacte i la interacció entre les persones participants, que aportaran beneficis individuals com l’autoconfiança, l’autoconeixement, l’autoestima, la millora de l’expressió corporal i la concentració, així com també beneficis socials com l’escolta activa, la paciència, la comunicació, la tolerància i la solidaritat.

Com ja hem dit, estos tallers culminaran amb dos representacions teatrals el 8 i 9 de juny a càrrec dels mateixos participants, on podran posar en pràctica algunes de les habilitats treballades durant els pròxims mesos. La companyia de teatre Trencadís, resident a Tavernes, col·labora en esta iniciativa i farà possible una representació d’una obra molt enriquidora per a participants i públic. A més, els beneficis recaptats amb els tickets solidaris d’estes representacions teatrals aniran destinats íntegrament a la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP) i a l’Associació de Celíacs de Tavernes i de la Comunitat Valenciana (ACECOVA) per a afavorir el desenvolupament de la seua tasca.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal