Formulari de cerca

11 Maig 2020 14:00
Campanya municipal de recollida d'excrements canins

Per tots és sabut la problemàtica que està causant els excrements i l'orina dels gossos en la via pública. Això s'ha convertit en un greu problema ambiental amb forta repercussió en salut pública i un problema de convivència. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Benestar Animal, tenia previst iniciar una campanya de conscienciació d’arreplegada d'excrements de la via pública.

La primera part de la campanya va començar amb la divulgació de cartells de conscienciació informatius “Les meues necessitats són la teua responsabilitat”, “Has de mantindre la ciutat neta d’excrements i d’orí”, perquè creiem que és més important CONSCIENCIAR que multar. Aquests cartells es van  repartir per tots els col·legis, centres veterinaris del poble i taulers informatius municipals.

Aquesta campanya s'ha vist interrompuda per l'estat d'alarma. La segona part de la campanya de conscienciació consisteix en el repartiment, a tots els propietaris de gossos, d'un equip de neteja d'excrements: dispensador de bosses + botella plegable reutilitzable per a omplir-la amb aigua i vinagre + un tríptic informatiu de “Normes de bona conducta per a mantindre el teu poble net”. Aquest tríptic s’ha elaborat amb la col·laboració de SAV, l’empresa concessionària de la neteja viària i recollida de fem.

Aquesta segona part es durà a terme quan l'estat d'alarma ho permeta.

Es tracta d'una campanya dirigida a conscienciar els amos de mascotes, per a donar una resposta municipal a una queixa ciutadana creixent i col·laborar directament a convertir la nostra ciutat en un espai més net i saludable.

No obstant això, és important recordar que, igual que cuideu la vostra mascota llavant-la, alimentant-la i portant-la al veterinari, heu de tindre en compte la convivència amb els altres i la cura del vostre poble.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal