Formulari de cerca

25 Gener 2018 14:00
L’Ajuntament de Tavernes resol més de 300 incidències a través de l’aplicació Línia Verda
S’ha actuat 57 vegades per a resoldre desperfectes en voreres, i 23 en vies públiques. En total el consistori ha rebut 555 peticions durant 2017, de les quals 453 estan sent ateses o ja s’han solucionat.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha resolt més de 300 peticions ciutadanes a través de l’aplicació de resolució d’incidències Línia Verda durant 2017. Esta aplicació representa per als ciutadans disposar d’un canal directe de comunicació amb l’Ajuntament per a informar sobre els desperfectes en el municipi.

En total, el consistori ha rebut 555 peticions durant 2017, de les quals 453 estan sent ateses o ja s’han solucionat. Això representa un 81,6% del total d’incidències presentades. Les incidències més comunes notificades estan relacionades amb la detecció de deficiències en l’enllumenat, un 16%, i netedat, un 15%. També destaquen les 57 incidències relacionades amb els desperfectes en voreres, i les 23 incidències referides a desperfectes en les vies públiques.

Enrique Chofre, regidor de Modernització de l’Ajuntament de Tavernes, ha destacat que “Línia Verda ofereix un canal horitzontal de comunicació entre la ciutadania i el consistori que dóna més agilitat a la gestió de les incidències. És important introduir en la dinàmica diària de la institució tota millora que ens faça més efectius, així com noves ferramentes que ens permeten tindre una relació més fluida amb les persones”.

L'aplicació es pot usar a través de Smartphone o tauleta després de la descàrrega gratuïta des de Play Store o APP Store i té un maneig fàcil. Facilita la gestió diària als responsables municipals, agilita els temps de reacció i dóna a conèixer situacions de millora de les quals, si no fóra per la col·laboració ciutadana, l'Ajuntament no tindria constància.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal