Formulari de cerca

5 Febrer 2018 14:00
L’Ajuntament de Tavernes millora els serveis amb un circuit de fibra òptica entre els edificis municipals
• El circuit de fibra donarà seguretat a l’accés a la xarxa entre els centres. • Amb esta nova línia, l’Ajuntament reforçarà el servei, ja que guanyarà velocitat i mantindrà la línia antiga com a línia d’assistència

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna modernitza i amplia la xarxa de telecomunicacions entre els edificis municipals amb el desplegament d’un circuit de fibra que unirà l’edifici de l’ajuntament amb el Centre Dolores Rojas, el Braç Treballador, el centre d’ocupació, la biblioteca municipal i les dependències del poliesportiu municipal.

Amb el nou circuit de fibra, el consistori dota de més connectivitat i velocitat les dependències municipals, simplifica l’estructura de telecomunicacions i millora el nivell de prestacions de la xarxa.

L’antiga infraestructura aèria de connexió Wi-Fi, la xarxa d’antenes WiMAX, seguirà activa per a donar suport en cas de fallida de la connexió o oferir servei per a altres necessitats de connectivitat fora de la xarxa de fibra.

Amb esta actuació, el consistori fa un pas més en la integració del circuit de telecomunicacions centralitzant en un sol punt l’accés al servei de telefonia, Internet i xarxa local. D’esta manera s’aconseguixen dos objectius molt importants: per una banda, la millora tecnològica de la xarxa troncal per a donar suport a nous serveis relacionats amb la implantació de l’administració electrònica i, per una altra, es reduïxen considerablement les despeses de telecomunicacions.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal