Formulari de cerca

30 Gener 2018 14:00
L’Ajuntament de Tavernes inicia les obres d’ampliació de nínxols en el cementeri municipal
Les obres preveuen construir un nou accés pel nord-est en la banda alta del cementeri i habilitar 60 noves casetes. Les obres costaran 100.000 euros, que l’Ajuntament aportarà de fons propis.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha començat les obres d’ampliació de casetes del cementeri municipal. Les obres, amb un pressupost de 100.000 euros, preveuen ampliar la dotació de nínxols per la cara est del complex, en la zona de la muntanya, i habilitar un accés públic en la zona alta per la banda nord-est, amb la construcció d’una escala que salve el desnivell.

En una primera fase de l’ampliació de nínxols, es construirà l’accés nord-est a la part alta del cementeri per a un ús segur dels vianants i l’accés dels serveis funeraris. A més, s’habilitaran 28 nínxols dobles i 4 de senzills (un total de 60 noves casetes). Amb esta actuació, a més, s’assegura l’espai per a futures ampliacions, ja que la infraestructura quedarà preparada.

Jordi Juan, alcalde de Tavernes, ha destacat que “este govern ha invertit en la millora i dignificació d’este espai d’homenatge i memòria dels que ja no són entre nosaltres. Hi hem invertit en millora dels espais, reparació de desperfectes i rehabilitació dels nínxols ja existents, i ara amb la construcció de nous nínxols culminem l’ampliació que encetàrem amb la construcció del vial en la part alta”.

Estes obres se sumen a les ja acabades per a rehabilitar les zones més deteriorades del cementeri, les realitzades per a adequar nous espais per a urnes funeràries i la construcció d’un ossari en el jardí de la memòria on dipositar les restes de les casetes extintes.

Obres del nou accés al cementeri municipal

A més dels 100.000 euros invertits en l’ampliació de casetes del cementeri, l’Ajuntament de Tavernes va invertir l’exercici anterior 50.000 euros en la construcció d’un nou accés al cementeri municipal, amb una rampa per a vehicles i 16.000 en la instal·lació d’una zona de gestió de residus.

Amb esta actuació, el consistori preparà el camí per a l’actual construcció de nínxols en la zona alta, eliminant barreres arquitectòniques i facilitant l’accés a vehicles i vianants.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal