Formulari de cerca

13 Febrer 2018 12:00
L'Ajuntament de Tavernes adquirix una excavadora mixta per a faenes d’adequació i neteja
La màquina representa una inversió d’uns 32.000 euros i complementarà les funcions de l’eruga adquirida en 2015

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Tavernes ha comprat una màquina excavadora per a dedicar-la a faenes de condicionament, neteja i tasques agrícoles en el terme municipal.

Es tracta d’una excavadora mixta, és a dir, que té una pala ampla de càrrega i una pala articulada d’excavació. Amb esta màquina el consistori podrà actuar en labors de neteja, faenes agràries o condicionament de camins i barrancs d’una manera més àgil i eficient, a més d’estalviar costos, ja que no haurà de llogar la maquinària.

Javier Escrihuela, regidor d’Agricultura, ha explicat que “esta inversió suposarà un estalvi a mitjà termini, i guanyarem autonomia i rapidesa en les actuacions que requerixen la intervenció d’este tipus de maquinària”. “Es tracta d’una ferramenta que ens permetrà netejar i adequar camins i barrancs, i actuar en cas de necessitat per a retirar elements pesants.

La inversió total és d’uns 32.000 euros. Esta inversió s’afig als 60.500 euros en la compra d’una retroexcavadora mixta, 55.660 de la màquina més un aparell per a triturar canyes, valorat en 4.830 euros, que facilita la faena als operaris.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal