Formulari de cerca

18 Febrer 2019 12:30
Tavernes s’apunta a la cal·listènia
L’Ajuntament de Tavernes instal·larà dos circuits de cal·listènia; un al casc urbà i l’altre a la platja. La cal·listènia és una disciplina esportiva molt de moda al món del fitness. L’empresa “Hags Swelwk” s’ha adjudicat l’execució del projecte per un import de 47.083 euros.

L’Ajuntament de Tavernes ha adjudicat, per un import de 47.083 euros a l’empresa “Hags Swelek” l’execució del projecte "Subministrament i instal·lació de circuits de cal·listènia i pistes d'street workout”. Infraestructures, les de cal·listènia, que s’instal·laran tant en el casc urbà, concretament a la zona dels Sequers, com a la platja, en este cas a la zona annexa al Parc del Molló. Fins a sis empreses s'havien presentat a la licitació del contracte. El temps d'instal·lació serà de 2 mesos a partir de la presentació de documents i acta de replanteig.

Cal recordar que les obres dels parcs de cal·listènia estaven contemplades dins de les inversions del pressupost municipal per un import de 69.300 euros, dels quals, com hem indicat, s’utilitzaran 47.083 euros. Segons el plec de condicions, les instal·lacions han de tindre en condicions normals una vida útil superior als 5 anys i per a executar-les es disposa d'una consignació pressupostària de 69.300 euros.

La cal·listènia és una disciplina d’entrenament, ara considerada esport, molt de moda en el món del fitness i que s’afig a l’oferta esportiva de Tavernes. La promoció d’este esport es suma a la d’altres que ja esdevenen punters a Tavernes, com el rugbi, el patinatge, l’atletisme, el futbol o el bàsquet, que compten amb una sèrie de clubs potents que fan possible parlar de Tavernes com la capital esportiva de la Safor.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal