Formulari de cerca

2 Abril 2020 20:15
Ebiblio, jo em quede llegint

La Biblioteca Municipal recorda als usuaris que poden continuar gaudint de la lectura, malgrat el tancament de la Biblioteca Municipal motivat per l’estat d'alarma.

eBiblio és un servei gratuït de préstec de llibres electrònics en línea oferit a través de la Xarxa de Lectura Pública Valenciana i coordinat pel Mininisteri de Cultura.

eBiblio posa a diposició dels usuaris una plataforma tecnológica que permet accedir a una col·lecció de novetats editorials de tot tipus, incloent revistes, en format digital per a poder llegir-les en diferents dispositius: tablets, Smart phones, PCs o lectors de llibres electrònics.

Pot fer ús d’eBiblio qualsevol persona que dispose d'un carnet de lector expedit per una biblioteca integrada en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana i, a més, cada lector ha de tenir un correu electrònic únic.

El servei està disponible en l’adreça https://comunitatvalenciana.ebiblio.es/opac/?locale=va, també es pot accedir a través de l’app eBiblio Comunitat Valenciana, disponible per a iOS i Android.

Es poden consultar els requisits tècnics necessaris per a cada dispositiu de lectura i els passos a seguir en http://comunitatvalenciana.ebiblio.es/ayuda/E0349/va/introduccio.htm

#joemquedellegint

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal