Formulari de cerca

27 Març 2021 18:00
25 Març 2021 14:30
Tavernes presenta els espectacles Save the Temazo Remix i Back to Lyrics
• La plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes acull el dissabte 27 de març, Dia Mundial del Teatre, l’espectacle de circ, humor i música ‘Save the Temazo Remix’ del Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. • El diumenge 28 es celebra el segon concert del IV Festival Internacional Tavernes en Cambra a càrrec del quintet Back to Brass, la soprano Betlem Roig i el tenor Pascual Andreu

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna presenta la programació cultural del cap de setmana del 27 i 28 de març amb els espectacles Save the Temazo Remix i Back to Lyrics.

El dissabte 27 de març, per a celebrar el Dia Mundial del Teatre, tindrà lloc a les 18.00 hores en la plaça de l’Escriptor Rafael Chirbes l’espectacle a l’aire lliure Save the Temazo Remix del Col·lectiu F.R.E.N.È.T.I.C. Es tracta d’un espectacle familiar de circ, humor i la millor música interpretada a 10 metres d’altura per grans artistes d’arreu del món, que presenten les seues peces a través d’un xou ple de tècnica, música i risc, guiat pel carismàtic Eddy Eighty.

L’espectacle serà totalment gratuït, amb la possibilitat de fer una donació a l’associació Payasospital, que ajuda els infants i adolescents hospitalitzats a fer més agradable l’estada en l’hospital. Per a reservar l’entrada cal emplenar el formulari següent de forma individual:  http://ow.ly/Pmb230rC2p8.

D’altra banda, el diumenge 28 de març, a les 18.30 hores, es celebra el concert de cambra Back to Lyrics, emmarcat en el IV Festival Internacional Tavernes en Cambra i interpretat pel quintet de metall Back to Brass, la soprano Betlem Roig i el tenor Pascual Andreu. En el concert es reviuran els millors moments de l’òpera clàssica i la sarsuela amb la interpretació de creacions de compositors com Puccini, Verdi, Donizetti, Chueca, Sorozábal o Chapí.

L’entrada també serà gratuïta i, en este cas, les donacions aniran destinades a l’Associació Animalista de Tavernes. Es pot reservar l’entrada individualment en el següent enllaç: http://ow.ly/4gdr30rC2xI.

Durant els espectacles serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar només el lloc assignat i respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic. Per últim, és recomanable acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada. És clar que si teniu qualsevol símptoma relacionat amb la COVID-19 heu de quedar-vos a casa.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal