Formulari de cerca

10 Desembre 2020 12:15
Tavernes organitza la primera cursa virtual solidària de muntanya
• La Regidoria d’Esports ha organitzat esta carrera, que es podrà fer de l’11 al 20 de desembre per la muntanya de les Creus • Per a participar-hi, cal fer el recorregut marcat durant estos dies, enregistrar la volta a través de l’aplicació Strava i enviar la imatge al correu cvvalldigna@gmail.com

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d’Esports, ha organitzat una cursa virtual de muntanya que es podrà fer de l’11 al 20 de desembre, amb un recorregut definit per la muntanya de les Creus, el qual comença en la pujada del dipòsit de les Fontetes de Cantus fins a la baixada pels Amoladors.

Per a participar en la cursa, tan sols cal fer el recorregut marcat (en els pròxims dies es publicarà un vídeo amb l’itinerari) durant els dies establerts i enregistrar la volta a través de l’aplicació gratuïta Strava, i posteriorment enviar la imatge del recorregut fet al correu electrònic cvvalldigna@gmail.com. A més, la carrera té un component solidari, ja que qualsevol participant pot fer aportacions a Creu Roja Tavernes mitjançant un Bizum al telèfon mòbil 663 86 75 20.

Els participants que enregistren la seua cursa virtual entraran en el sorteig de diferents xecs per valor de 500 euros per a gastar en els comerços de l’Associació de Comerciants de Tavernes i del Mercat Municipal. El Club d’Atletisme la Valldigna i el Centre Excursionista de Tavernes també col·laboren en la primera cursa virtual solidària de muntanya.

El recorregut de la carrera es pot fer de forma individual o en grups reduïts, ja que la normativa vigent permet practicar esport en el medi natural en grups de fins a 30 persones.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha assenyalat que “ens hem reinventat davant la impossibilitat d’organitzar curses multitudinàries per a seguir promovent l’activitat física entre tota la població i donar valor als entorns naturals de Tavernes, amb una cursa que a més té un component solidari i dona suport al comerç local”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal