Formulari de cerca

24 Desembre 2020 13:00
Tavernes celebra la Sant Silvestre 2020 de forma virtual
· La Regidoria d'Esports ha organitzat la present edició de forma virtual, la qual es podrà fer del 28 de desembre al 3 de gener amb un recorregut lliure de 5k o 10k · Els participants entraran en el soteig de diferents xecs per a poder gastar en el comerç local de Tavernes, i també es poden fer donatius a l'Associació Animalista de Tavernes

La tradicional Sant Silvestre de Tavernes enguany es celebrarà de forma virtual degut a la situació sanitària. L'Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria d'Esports, ha organitzat dita cursa virtual que es podrà fer del 28 de desembre al 3 de gener, amb un recorregut lliure de 5km o 10km pel terme municipal i voltants. El Club d’Atletisme la Valldigna i el Centre Excursionista de Tavernes també col·laboren en la Sant Silvestre virtual 2020.

Per a participar en la cursa, tan sols cal fer el recorregut que preferiu durant els dies establerts i enregistrar la volta a través de l’aplicació gratuïta Strava, i posteriorment enviar la imatge del recorregut fet al correu electrònic cvvalldigna@gmail.com. A més, la carrera té un component solidari, ja que qualsevol participant pot fer aportacions a l'Associació Animalista de Tavernes mitjançant un Bizum al telèfon mòbil 608 64 72 00.

Els participants que enregistren la seua cursa virtual entraran en el sorteig de diferents xecs per valor de 500 euros per a gastar en els comerços de l’Associació de Comerciants de Tavernes i del Mercat Municipal. No dubteu en disfressar-vos i compartir les vostres fotos mentre feu la cursa.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal