Formulari de cerca

13 Febrer 2021 13:30
El taller ‘Millorem l’entorn de Tavernes III’ fa una reforestació en la Fonteta de la Mina
• L’Ajuntament i el taller d’ocupació commemoren el Dia de l’Arbre 2021 amb una repoblació forestal en el paratge de la Fonteta de la Mina, on s’han plantat 150 pins i carrasques • Malauradament, les circumstàncies sanitàries actuals no han permès que participaren els centres educatius de Tavernes i s’ha aprofitat per a actuar en punts de difícil accés

L’alumnat del taller d’ocupació ‘Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna III’ ha començat esta setmana les pràctiques professionals i ho ha fet amb una actuació molt especial a les nostres muntanyes per a commemorar el Dia de l’Arbre 2021.

En concret, l’alumnat del taller ha realitzat treballs de repoblació forestal al paratge de la Fonteta de la Mina, on s’han plantat al voltant de 150 nous arbres, entre pins i carrasques. La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de les Regidories de Medi Ambient, Foment i Agricultura, i amb la supervisió de l’agent mediambiental.

Malauradament, les circumstàncies sanitàries actuals no han permès que participaren els alumnes dels centres educatius de Tavernes com venia sent habitual els últims anys. Així i tot, el taller ‘Millorem l’entorn de Tavernes de la Valldigna III’ ha volgut celebrar este dia i col·laborar en la reforestació dels paratges naturals del terme municipal.

En la jornada d’enguany s’ha aprofitat per a repoblar punts de difícil accés, elegint la millor ubicació per a cada espècie i aquelles zones on l’activitat de repoblació resulta més necessària, com la zona de terrasses que es va cremar fa uns anys. La repoblació feta, a més d’introduir nous arbres, serveix també per reduir la velocitat de baixada de l’aigua de pluja disminuint així l’erosió del terreny.

L’objectiu de la celebració del Dia de l’Arbre és conscienciar sobre la importància de conservar l’entorn natural i protegir la biodiversitat, pel seu alt valor paisatgístic i per a lluitar contra el canvi climàtic, la contaminació i l’erosió del terreny.

 

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal