Formulari de cerca

2 Setembre 2020 8:15
La situació sanitària actual provocada per la covid-19 no permet celebrar actes multitudinaris durant les nostres Festes Majors.

Donem inici a un atípic mes de setembre en què la situació sanitària que estem vivint és la que marca el nostre dia a dia.

En estos dies hauríem d’estar preparant la presentació del llibret i programació de les nostres Festes Majors,  però enguany serà diferent ja que, com a conseqüència de la Covid-19, no es poden realitzar actes de gran afluència de persones.

És per este motiu i per tal de garantir la seguretat dels veïns i les veïnes que s’ha acordat no realitzar els actes multitudinaris que eren habituals en les nostres Festes Majors.

No obstant açò, des de la Regidoria de Cultura i Festes s’han programat diferents activitats de xicotet format, seguint la línia de les actuacions del Balcó de la Cultura, extremant les mesures sanitàries establertes per tal de continuar oferint una programació cultural segura i no paralitzar per complet l’economia. Activitats que es duran a terme sempre que la situació sanitària ho permeta.

En aquest context, s’està actuant amb responsabilitat i s’ha acordat també amb el sacerdot de l’Esglèsia de Sant Pere que els actes religiosos en honor al Crist de la Sang i la Divina Aurora, patrons de la nostra localitat, es realitzaran a l’Esglèsia de Sant Pere.

Les nostres Festes Majors tenen un component social i econòmic molt important i per aquest motiu la decisió presa ha sigut molt complicada però en estos moments, més que mai, la salut dels nostres veïns i veïnes i els visitants que ens acompanyen durant els dies de festa, és el més important.

Des de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna es demana responsabilitat  a totes i tots per tal de minimitzar els riscos de contagi, així com, que seguim amb seriositat les mesures sanitàries establertes.

L’auto control, el respecte a les persones més febles, la consideració a tot el personal que treballa des dels diferents àmbits per a pal·liar els efectes danyosos de la Covid-19 i el seguiment de les recomanacions sanitàries farà que aconseguim guanyar la partida perquè aquesta situació passe el més aviat possible.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal