Formulari de cerca

14 Desembre 2020 17:26
El programa Incorpora’t conclou amb 48 participants amb nova ocupació
• Ha finalitzat la quarta edició del programa amb més de 300 persones contactades, 167 entrevistes individualitzades i 144 itineraris personalitzats de formació • S’han impartit onze cursos especialitzats i sessions formatives per a millorar la situació laboral i econòmica de persones desocupades i en risc d’exclusió social

Fins a 48 veïns i veïnes de Tavernes de la Valldigna han aconseguit una nova ocupació i millorar la seua situació econòmica gràcies a la quarta edició del programa d’inserció sociolaboral Incorpora’t, impulsat per la Regidoria de Serveis Socials, finançat pel Fons Social Europeu i amb la col·laboració de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Durant els últims mesos, l’equip de treball format per huit psicòlogues i una treballadora social ha contactat amb més de 300 persones, ha realitzat 167 entrevistes inicials i ha confeccionat 144 itineraris personalitzats, tant laborals com formatius i personals. Així, un total de 48 persones han millorat directament la seua situació laboral i econòmica, ja que 39 han trobat ocupació i 9 més han aconseguit noves fonts d’ingressos i millorar la seua situació laboral.

Els i les participants en els itineraris integrats d’inserció sociolaboral, població desocupada o en risc d’exclusió social, han rebut formació, orientació i assessorament per a facilitar-los l’accés al mercat laboral, amb la finalitat de millorar la situació social, econòmica i personal. El programa ha impartit formació reglada, tècnica i transversal com cursos de carretoner, manipulador d’aliments, productes fitosanitaris, plataformes elevadores de persones, neteja i desinfecció d’espais contra la COVID-19, encaixament de cítrics, cambrer, cuina, certificat digital, etc.

Este matí s’ha celebrat la cloenda d’una nova exitosa edició del programa Incorpora’t, en la qual s’ha reconegut l’esforç diari dels participants i la implicació i constància de l’equip de treball, que ha permès millorar l’ocupació a vora 50 veïns.

L’alcalde, Sergi González, ha volgut destacar que “un any més, el programa Incorpora’t ha finalitzat amb unes magnífiques dades d’inserció laboral, un fet que ens encoratja a seguir apostant per este programa que facilita l’entrada al món laboral i millora la qualitat de vida a molts vallers”.

Per últim, la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “la coordinació entre l’àrea de Serveis Socials i l’equip de treball del programa permet formar persones en risc d’exclusió social i dotar-les de les eines necessàries per a trobar nova ocupació”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal