Formulari de cerca

2 Febrer 2021 15:00
Model de sol·licitud per a l’ampliació de repartiment de menjar a domicili de bars i restaurants
• Per a sol·licitar l’ampliació del servei d’entrega de menjar a domicili, és condició necessària emplenar el model de sol·licitud que s’adjunta al final de la pàgina i entregar-lo per Registre d’Entrada en l’Ajuntament

L’Ajuntament de Tavernes facilita als propietaris i propietàries d’establiments d’hostaleria el model de sol·licitud per a l’ampliació del servei de repartiment de menjar a domicili de bars i restaurants davant les restriccions d’obertura dels seus locals. Per a sol·licitar l’ampliació del servei d’entrega de menjar a domicili, és condició necessària emplenar el model de sol·licitud de declaració responsable que s’adjunta al final de la pàgina i entregar-lo per Registre d’Entrada en l’Ajuntament.

Recordem que els establiments d’hostaleria i restauració poden fer les entregues a domicili fins a la seua hora autoritzada de tancament, independentment del toc de queda. Això sí, els repartidors hauran de portar sempre el document justificatiu (adjunt també al final de la pàgina), firmat per l’empresa que acredite que està treballant com a repartidor durant la restricció de la mobilitat nocturna. La recollida del menjar a l’establiment serà fins les 22 hores.

La regidora de Comerç Local, Mònica Palomares, ha destacat que “els establiments d’hostaleria i restauració s’han hagut d’adaptar al tancament dels seus establiments i des de l’Ajuntament els oferim tota l’ajuda possible en estos mesos tan complicats”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal