Formulari de cerca

20 Agost 2020 9:15
L’Ajuntament de Tavernes, dona continuïtat a la “Campanya de conscienciació de recollida d’excrements”

Per a millorar l’aspecte del nostre poble, és imprescindible un esforç per part de tots i totes. Sols així podrem mantindre al nostre poble lliure d’excrements i de restes d’orí. 

*RECORDAR, que a qualsevol persona que vaja a censar el seu gos, li farem entrega d’aquest Kit perquè des del minut u puga recollir els excrements de la seua mascota, JA NO TINDRÀ EXCUSA!!!!!!!!

*I que aquella persona que té censat el seu gos i no té el kit pot recollir-lo a l'Ajuntament. Imprescindible dur el DNI original del propietari del gos (Una persona podrà portar el DNI d'una altra persona per tal de recollir el kit.)  Es donarà un kit per propietari.

L’equip de neteja d'excrements està format per:

  • un dispensador de bosses
  • una botella plegable reutilitzable per a omplir-la amb aigua i vinagre
  • un tríptic informatiu de "Normes de bona conducta per a mantindre el teu poble net". El tríptic s'ha elaborat amb la col·laboració de SAV, l'empresa concessionària de la neteja viària i recollida de fem.

* SI ENCARA NO HAS CENSAT AL TEU GOS a l’Ajuntament, ara és el moment!!!!! Tan sols fa falta fotocòpia de la cartilla del gos amb les VACUNES AL DIA. Si el gos és de raça perillosa, la documentació és diferent, i cal preguntar els tràmits a seguir.

Mònica Palomares, responsable de l’àrea de Benestar Animal, ha recordat que “els excrements i l'orina dels gossos en la via pública s'ha convertit en un greu problema ambiental, amb forta repercussió en salut pública i un problema de convivència. Amb aquesta campanya, des de l’Ajuntament intentem aconseguir dos objectius: que la gent cense la seua mascota i que a més a més, arreplegue els seus excrements”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal