Formulari de cerca

22 Desembre 2020 14:30
L’Ajuntament renova la il·luminació del trinquet municipal
• S’ha renovat completament la lluminària del trinquet per a millorar la visibilitat i l’eficiència energètica de la instal·lació • El consistori ha retirat els focus antics del sostre i ha col·locat 22 focus nous de 200w

L’Ajuntament de Tavernes ha renovat la lluminària del trinquet municipal per a incrementar la visibilitat, la qualitat de la il·luminació i millorar l’eficiència energètica de la instal·lació esportiva.

En concret, s’han retirat els 40 focus antics del sostre del trinquet i s’han col·locat 22 focus nous de 200w que milloren considerablement la il·luminació i les prestacions energètiques de l’espai. Les actuacions s’han dut a terme amb una inversió de vora 5.000 euros per part del consistori.

La millora de la lluminària del trinquet municipal completa el pla d’actuacions de millora de la il·luminació i l’eficiència energètica en instal·lacions esportives del municipi, ja que també s’han renovat els focus de les dos pistes del pavelló cobert Carlos Pellicer, del camp de rugbi i de la zona d’atletisme del Vergeret.

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, destaca que “millorar les instal·lacions esportives és una de les nostres prioritats per tal d’oferir les millors condicions possibles als i les esportistes vallers. Una instal·lació tan emblemàtica com el trinquet de Tavernes, des de hui compta amb una lluminària d’alta qualitat, moderna, sostenible i eficient”.

La regidora d’Esports, Lara Romero, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament continuarem millorant les instal·lacions esportives i atenent les diferents demandes dels clubs vallers perquè puguen practicar esport en les millors condicions”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal