Formulari de cerca

18 Febrer 2021 12:30
L’Ajuntament publica les bases reguladores de les ajudes Parèntesi
• L’edicte amb l’aprovació de les bases, els requisits i la documentació que cal aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal • El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i estarà obert durant un mes

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha fet públiques les bases reguladores de la línia d’ajudes Parèntesi del Pla Resistir, amb el qual el consistori valler destinarà 400.982 euros als sectors més perjudicats per la pandèmia de la COVID-19. Així, la Generalitat Valenciana aporta un 62,5% d’estes ajudes, la Diputació de València un 22,5% i l’Ajuntament assumeix el 15% restant.

L’edicte amb les bases de la convocatòria, els requisits i la documentació que s’ha d’aportar es pot consultar en la Carpeta Ciutadana de la web municipal: https://tavernesdelavalldignasitae.sede.gva.es/sitae/MuestraInformacionEdictoPublicoFrontAction.do?idEdictoSeleccionado=1000016386.

El termini de presentació de sol·licituds començarà l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província (BOP) i estarà obert durant un mes.

Estes ajudes cobriran les despeses d’activitat de treballadors autònoms i les microempreses amb un màxim de 10 treballadors amb una ajuda directa de 2.000 euros per cada autònom o pime fins a 10 empleats, més un increment addicional de 200 euros per treballador donat d’alta en la Seguretat Social a data 31 de desembre de 2020.

Entre els sectors que es beneficiaran d’estes ajudes hi ha l’hostaleria i la restauració, l’oci nocturn, els allotjaments i activitats turístiques, així com les activitats esportives, artístiques i d’espectacles, de creació, recreatives i d’entreteniment.

L’Ajuntament ha habilitat una oficina d’atenció especialitzada en el Departament de Foment Local per a respondre preguntes i resoldre dubtes mitjançant el telèfon mòbil 673 689 826 (en horari de 9 a 14 hores) o el correu ajudesparentesis@tavernes.org.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal