Formulari de cerca

16 Abril 2020 10:30
L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes les guies explicatives per a l’obtenció i/o pagament de rebuts d’una manera completament telemàtica

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns i veïnes les guies explicatives per a l’obtenció i/o pagament de rebuts d’una manera completament telemàtica. La intenció és facilitar les gestions tributàries amb l’Ajuntament per part dels veïns i així poder obtenir els documents de pagament actualitzats del rebut de l’impost de vehicles (IVTM) i dels guals des de l’Oficina Virtual Tributària (OVT) i no haver de pagar recàrrec.

Guies explicatives: http://www.tavernes.es/va/page/guies-rapides

Des de la mateixa OVT també es pot fer el pagament telemàticament, si es desitja, per a evitar els desplaçaments a les entitats bancàries.

Aquesta informació continguda en les guies explicatives és vàlida per al tractament de qualsevol rebut municipal, no només per a l’IVTM i guals.

Des de l’Ajuntament animem a tota la ciutadania a què faça ús de l’OVT, moltes tramitacions es poden dur a terme d’una manera telemàtica sense haver d’eixir de casa.

Per a dubtes es pot contactar amb el departament de recaptació i gestió tributària:

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal