Formulari de cerca

19 Febrer 2021 10:00
Els centres educatius de Secundària participen en tallers de comunicació
• El jovent de diversos centres es va posar davant dels micròfons de la ràdio i les càmeres de la televisió, mentre que la resta ho farà pròximament • L’objectiu de la iniciativa és donar veu a l'alumnat, afavorir el debat respectuós i ajudar-los a crear un pensament crític des de l’adolescència

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana, ha dut a terme tallers de comunicació i debat per a l’alumnat dels centres educatius de Secundària del municipi. El jovent de diversos centres es va posar davant dels micròfons de la ràdio i les càmeres de televisió mesos enrere, abans de les restriccions vigents, mentre que la resta ho farà pròximament.

L’objectiu de la iniciativa és donar veu a l'alumnat, afavorir el debat respectuós i ajudar-los a crear un pensament crític des de l’adolescència. És important que els jóvens puguen donar la seua opinió i també expressar què pensen de la forma adequada i mitjançant els canals idonis.

L’alumnat de Secundària de Tavernes va estar acompanyat pel professorat i va viure la ràdio i la televisió en primera persona, amb l’assessorament i l’ensenyament de professionals de la comunicació.

La regidora de Participació Ciutadana, Lara Romero, assenyala que “l’alumnat gaudeix del món de la comunicació i ha participat en totes les activitats proposades. La Regidoria de Participació Ciutadana continuarà fent-ne partícips els nostres jóvens i xiquets”.

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal