Formulari de cerca

29 Abril 2020 14:15
Viu el teu cos!!!
29 D'ABRIL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

MISSATGE DID

Fa poc, mentre em feien una entrevista, vaig pensar profundament en la dansa.

Què significava per a mi? Amb la meua resposta, vaig haver d’analitzar el meu viatge personal. Em vaig adonar que tot es centrava en un propòsit que cada dia presenta un desafiament nou al qual cal enfrontar-se; és mitjançat la dansa que tracte de donar un sentit al món.

Estem patint tragèdies inimaginables en una època que ben bé es podria descriure com a posthumana. Ara, més que mai, necessitem ballar amb un propòsit, el de recordar al món que la humanitat encara existeix. L’empatia i este propòsit haurien d’haver sigut prioritaris tot al llarg d’anys d’un innegable paisatge virtual de dissolució. Tot això ha donat lloc a una catarsi de dolor universal que ens envaeix de tristesa; una realitat crua que continua impregnant els vius, els quals s’enfronten a la mort, el rebuig i la pobresa. La nostra dansa ha de ser hui més que mai una alarma per als líders mundials, per aquells a qui s’ha confiant la salvaguarda i millora de les condicions humanes. Som un exèrcit de pensadors furiosos i el nostre propòsit és esforçar-nos per canviar el
món pas a pas.
La dansa és llibertat i amb ella hem d’alliberar els altres dels paranys a què s’enfronten en diferents racons del món. La dansa no és política, esdevé política perquè porta en la seua essència una connexió humana i, per això, respon a cada circumstància en un intent de restaurar la dignitat humana.
A mesura que ballem, els nostres cossos cauen a l’espai, s’emboliquen junts i es converteixen en una força de moviment que teixeix els cors, acarona les ànimes i proporciona una curació desesperadament necessària.
I este propòsit es converteix en una única dansa hidra, invencible i indivisible. Tot el que ara necessitem és ballar més!

Gregory Vuyani MAQOMA

  • 29 D'ABRIL DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal