Formulari de cerca

Dependència

DEFINICIÓ

El Servei es presta per a garantir als ciutadans el compliment de laLlei 39/2006, en vigor des del’1 de gener de 2007, que té com a objecte reconéixer el dret a la promoció de l’autonomia personal i d’atenció a les persones en situació de dependència. Entenem per dependència “aquell estat en què es troben les persones que, per raons de falta o pèrdua d’autonomia física, psíquica o intel·lectual, tenen necessitat d’assistència o ajuda important per a fer les activitats de la vida diària”.

 

PROCEDIMENT

Per a accedir al servei municipal d’atenció a la dependència es necessari sol·licitar cita prèvia, personalment o telefònicament (tel. 96 2821142). Al Centre Social Braç treballador ubicat al c/ Calvari nº 87

 

PRESTACIONS I PROGRAMES:

Prestacions de serveis a través de centres i programes públics o concertats, segons catàleg: els beneficiaris tenen dret a una sèrie de serveis segons el grau i nivell de dependència.El catàleg de serveis inclou:

1. Serveis de prevenció de la situació de dependència: Centres d’estimulació primerenca Centres Especialitzats d’atenció a majors (CEAM) Vivendes tutelades ( discapacitats) Centre de Rehabilitació i Inserció Social (CRIS) per a malalts mentals

2. Servei de teleassistència

3. Servei d’ajuda a domicili

4. Centres de dia (majors i discapacitats)

5. Servei d’atenció residencial (majors i discapacitats)

6. Prestacions econòmiques:

A. Prestació econòmica vinculada al Servei: per a accedir a SERVEI D’AJUDA A DOMICILI, CENTRE DE DIA O CENTRE RESIDENCIAL.

B. Prestació econòmica per a atenció en l’entorn familiar i suport a cuidadors no professionals.

C. Prestació econòmica d’assistència personal.

 

Comparteix

Plaça Major, 1 · CP: 46760 ·Tel: 96 282 40 15 ·Email: info@tavernes.org

 
Site developed with Drupal